Quattro les vanaf 12 jaar

Toelichting:

In een quattro les hebben vier cursisten tegelijk les. De cursisten delen de kosten.

Deze lesvorm is de meest voorkomende trainingsvorm van de pakketten. Mede, omdat het financieel aantrekkelijk is. Vier cursisten op één tennisbaan is het maximale aantal, om de aandacht een belangrijke factor is van een tennisles.  

Deze lessen worden gegeven om de tennissers op korte termijn een goede basis te geven en zodoende vooruitgang te creëren. De cursisten steken er in een korte tijd veel van op. De wapens worden versterkt en de beperkingen worden aangepakt. Omdat in grote groepstrainingen de aandacht verdeeld moet worden, is dit een geschikte training/manier om door te ontwikkelen.

Tijdsduur per les: 60 minuten

Aantal lessen: Het lespakket bestaat uit 10, 15 of 20 lessen (weken). Hoe groter het pakket, hoe lager het uurtarief wordt. Zie tarieven. Na een pakket gehad te hebben, kan er besloten worden om de trainingen voort te zetten, te stoppen of te veranderen qua mogelijkheden.

Leeftijd: De quattro lessen worden gegeven aan cursisten van minimaal 12 jaar. De leeftijden 4 t/m 12 jaar dienen zich aan te melden voor Tenniskids. 

Periode: Het gehele jaar

Cursisten per groep: 4 cursisten

Niveau:  Van beginnende tot ver gevorderde spelers.


Het leukste is om zelf het quattro team te vormen voor deze lessen. Mocht dit niet lukken dan kan de trainer, indien genoeg aanmeldingen, een groep vormen.


Inschrijving via het contactformulier of stuur een email.