Privé les vanaf 12 jaar

Toelichting:

Deze manier van trainen is de meest intensieve lesvorm om het tennisniveau snel te verbeteren. Privé lessen zijn dure lessen, maar zeer leerzaam. Een goede basis is het halve werk. Er wordt 1 op 1 gewerkt aan je eigen speltype.

Deze trainingen worden gegeven om tennissers op korte termijn een goede basis te geven en zodoende vooruitgang te creëren. De cursisten steken er in een korte tijd veel van op. De wapens worden versterkt en de beperkingen worden aangepakt. Omdat in groepstrainingen de aandacht verdeeld moet worden, is dit een geschikte training/manier om door te ontwikkelen. Ook worden er veel meer ballen geslagen dan tijdens een groepstraining.

Tijdsduur per les: 60 minuten

Aantal lessen: Het lespakket bestaat uit 10, 15 of 20 lessen (weken). Hoe groter het pakket, hoe lager het uurtarief wordt. Zie tarieven. Na een pakket gehad te hebben, kan er besloten worden om de trainingen voort te zetten, te stoppen of te veranderen qua mogelijkheden.

Leeftijd: De privé lessen worden gegeven aan cursisten van minimaal 12 jaar. De leeftijden 4 t/m 12 jaar dienen zich aan te melden voor Tenniskids. 

Periode: Het gehele jaar

Niveau:  Van beginnende tot ver gevorderde spelers.


Inschrijving via het contactformulier of stuur een email.